La meva mare va néixer l’any 1972 a Caldes de Malavella, Girona. Va anar a l’escola dels 3 als 15 anys. Hi anava caminant cada dia 2 cops; primer a les 9, tornava a la 1 per anar a dinar a casa, a les 3 de la tarda arribava per segon cop a l’escola i marxava a les 5. L’edifici era de dues plantes i tenia una forma rectangular. A fora hi havia un pati bastant gran, i tot estaba vallat.

Font: https://earth.google.com/web/ Escola Caldes de Malavella

Als 16 anys va haver d’abandonar els estudis per anar a treballar per guanyar diners. Va començar treballant a una carnisseria del poble, a on també hi anava a peu. Era una botiga amb un obrador al darrera.

El seu primer cotxe que va tenir, va ser un Citroën AX, als 21 anys. Quan estava fora de casa, no hi havia manera de comunicar-se amb ningú per cap aparell electrònic. L’únic cas on utilitzaven un telèfon, era quan estaven a casa amb un fix. En el seu temps d’oci anava a la discoteca amb les seves germanes i els seus amics, feia esport a l’aire lliure, i quedava amb els seus amics per fer diferents activitats.

Font: https://commons.wikimedia.org/ Citröen AX

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad