El meu pare va nèixer l’any 1978 a Torelló. Ell anava a l’Escola Cirvianum de Torelló, ubicada al carrer Autista March i va anar dels 3 anys als 18, institut inclòs. Anava a l’escola amb bicicleta però més endavant va tenir moto, una derbi variant 50, una moto bastant curiosa, i des d’aquell moment feia sevir aquest vehicle. L’escola a la que anava era feta de pedra, d’obra. Va començar a treballar als 16 en una fàbrica fent cadires i més tard als 18 va anar a treballar de fuster al taller de la família.

Font: https://agora.xtec.cat/iescirvianum/estudis/portes-virtuals-de-linstitut-cirvianum-de-torello/
Autor: Pep Rovira
Font: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Derbi_Variant_SL_1978.JPG

El seu primer cotxe va ser un Peugeot 106 sport amb el qual va estar durant molt anys fins que va tenir suficients diners per comprar-se un altre que havia estat mirant des de feia temps. Quan va començar a sortir sol fora de casa, aclarava amb la seva família l’hora de tornada i llavors més tard van aparèixer els mòbils i d’aquesta manera li va facilitar la comunicació no només amb la família, sinó també amb amics o coneguts.

Font: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:106RALLYE16v.jpg Autor: EMA106RALLYE

I per acabar, el seu temps d’oci el dedicava pràcticament a l’esport ja que sempre li ha agradat estar fent-ne tot el dia i doncs ell feia 3 dies a la setmana de futbol i 2 dies de karate tot i que sempre torbava temps per divertir-se i estar amb els amics.

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad