FUTURS POSSIBLES

Una idea de futurs possibles que creiem que podria passar, primer de tot seria que es fongués una part del planeta terra, especialment els pols ja que és on hi ha més neu. També pensem que podriem trobar extraterrestres en el nostre món, ja que atualment hi ha molts dubtes de si realment existeixen per evidències que s’han vist. Per ultim, creiem possible que tal i com estan les coses hi podria haver una explosió molt gran i destruir la Terra sencera.

FUTURS PROVABLES

Nosaltres pensem que d’aquí a uns 50 anys, tota la tecnologia haurà avançat molt. El transport, serà molt diferent al d’ara, segurament els cotxes ja no aniran per terra, sinó que d’alguna manera no el tocaran. En quant a les empreses, actualment ja n’hi ha moltes que substitueixen a les persones per robots. D’aquí a un temps, una part important de les empreses estarà composta per ells. On també creiem que hi haurà un canvi bastant important, és en les feines domèstiques. Els robots s’ocuparan de netejar la casa, fer el menjar, rentar roba… D’aquesta manera els humans s’estalviaran molta feina i es podran ocupar d’altres coses. En conclusió, tots els canvis que creiem que són probables que hi hagin, seran molt posititus, ja que ajudaran a millorar la qualitat de vida dels futurs humans.

FUTURS DESITJABLES

Una idea de futur desitjable per a nosaltres, seria que en el món, s’acabessin totes les coses negatives que ens envolten. Primerament, ens agradaria molt que el canvi climàtic desapareixes per tal de poder tenir una vida molt millor, sense haver de patir per la contaminació i per si el planeta està en mal estat. També voldriem que l’igualtat de gènere s’aconseguís. És algo essencial per poder viure justament. Es porta molt de temps lluitant per aconseguir millores i costa molt aconseguir-les, per tant aquest seria un canvi molt desitjable. Un tema molt important també, és l’acceptació de la comunitat LGTBIQ+ i el racisme. Són dos grups de persones que han estat discriminats constantment per ser “diferents” als altres. El primer, per no “respectar” el que vindria a ser el prototip de a qui has d’estimar o de qui has de ser, i el segon pel simple fet de tenir un color de pell diferent del blanc. Aquestes són algunes de les moltes coses que haurien de desaparèixer, per tant aquest és el nostre futur desitjable.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad